Atelier

Mijn atelier is een pipowagen aan huis; een unieke en vredige werkplek om creatief bezig te zijn en tegelijk een inspirerende omgeving voor het creëren van mijn kunstwerken.

Schilderijen

Mijn schilderijen bestaan uit creaties van steen en schilderijen door olieverf en steen te combineren. Ik vind het belangrijk om veel aandacht te besteden aan de details en de afwerking.

Mijn passe-partouts snijd ik zelf om een stijlvolle afwerking te creëren. Ik bied variatie in verschillende lijsten, afmetingen en prijzen, zodat er voor iedereen iets passends is.

Vilten creaties/wezentjes

De creaties van prachtige unieke wol en vilten wezentjes zijn handgemaakt; 100% Wol en natuurlijke materialen en dragen bij aan charme en authenticiteit. Techniek;  naald en natvilten. Belangrijk is dat deze lieflijke unieke wezentjes niet geschikt zijn als speelgoed vanwege hun kwetsbaarheid en kleine onderdelen.

De gevoelige en fijne kunstzinnige stukken zijn bedoeld om bewonderd te worden en verdienen een speciaal plekje in huis waar ze volledig tot hun recht komen.

Scroll naar boven