Menu Sluiten

Atelier

Mijn atelier is mijn werkplaats en staat midden in de natuur, omringd door planten en bloemen waar ik rustig en zen kan werken. Ik hou van creatieve eenvoud en natuurlijke materialen, geïnspireerd door de natuur en zijn kleuren.

Ik maak mijn kunstwerken puur op gevoel, handgemaakt, wat leidt tot allerlei verschillende unieke exemplaren in mijn werk. De materialen die ik gebruik zijn eco-vriendelijk, 100% wol, hout, papier, steentjes, stofjes, kraaltjes of knoopjes voor de details. Ze zijn vrij van tabaksrook en schoon.

 

Het idee voor mijn schilderijen is ontstaan in Frankrijk, waar ik deze bijzondere steentjes vond en zonder enige aanleiding raapte ik ze op. Op dat moment wist ik niet waarom, maar ik vond ze gewoon mooi.  Bij thuiskomst van vakantie na ongeveer een half jaar werd ik geïnspireerd door internet en werd het idee geboren om hier een schilderij van te maken. De vormen van de steentjes deden me denken aan kleine vogeltjes of andere objecten, mensenlijfjes, jurkjes, of wiegjes en ik ging aan de slag. Zo ook de muisjes van vilt. Vilten is mooi om te doen, het is prachtig materiaal om mee te werken  en ik word ontzettend blij als er weer zo’n schattig muisje gelukt is.

 

Het is heerlijk om creatief bezig te zijn, het geeft me rust en energie en  ik word er ontzettend blij van.  Dus ik dacht waar gaat het om in het leven…..je moet doen wat je blij maakt en energie geeft.   Ik kreeg veel leuke reacties van mensen. Ze vonden dat ik er meer mee moest doen… en dit is het resultaat.

 

Kijk rustig rond!
Moniek